Dugogodišnja ljubav: Tom Cruise se ženi?

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BiC6IVODUeD/

Scijentologija je kult i svojevrsna religija koja je zaludila niz holivudskih zvijezda poput Toma Cruisea, Johna Travolte i Kirstie Alley. Od svojih članova traži da se ne druže s osobama koje joj nisu naklonjene i u tome su vrlo striktni. Poznato je kako je 57-godišnji Cruise zbog scijentologije više ne viđa svoju 13-godišnju kći Suri koju je dobio u braku sa 40-godišnjom glumicom Katie Holmes, koja se zbog scijentologije i odlučila razvesti od njega. Magazin NW sada javlja da će se crkvi pridružiti i glumica Renee Zellweger i to ne iz bilo kojeg razloga. Naime, 51-godišnjakinja je navodno ludo zaljubljena u Toma i par se uskoro namjerava vjenčati. 

– Tom joj se oduvijek sviđao. – potvrdio je za spomenuti tabloid izvor blizak paru otkrivši kako je navodna romansa pod strogom kontrolom visokih dužnosnika.

– Scijentološka crkva mu od razvoda s Katie pokušava pronaći idealnu partnericu koja bi bila voljna pridružiti se njihovoj zajednici, a Renee se iskazala kao idealna kandidatkinja. – ističe istoimeni izvor i dodaje kako su prve mjere inicijacije već započele.

– Predstavnici crkve su ju već posjetili u njenom domu u Los Angelesu, kako bi ju intervjuirali i objasnili šta znači biti članom scijentologije. – otkrio je izvor. 

https://www.instagram.com/p/B926xnlFVEd/

Podsjetimo, par se upoznao na snimanju filma “Jerry Maguire” davne 1996. godine kada se, kako ističu u navedenom tabloidu, njihovoj romansi tada ispriječio Tomov brak s glumicom Nicole Kidman. Kao dokaz njihove ljubavi glumica je u nedavnom razgovoru za “Vanity Fair” izjavila kako joj Tom svake godine šalje poklon za rođendan, dok mu je tokom govora na dodjeli nagrada “SAG” zahvalila na pažnji. Ipak, treba istaknuti kako se glavni akteri ove priče još uvijek nisu službeno izjasnili u vezi ovih glasina, tako da nam preostaje sačekati njihovu stranu priče.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti