Nakon razvoda ostali su prijatelji: Ozcan Deniz i Feyza Aktan zajedno proslavili sinov drugi rođendan

Piše: Redakcija

Popularni turski glumac i muzičar Ozcan Deniz raznježio je fanove na društvenim mrežama fotografijama dvogodišnjeg sina Kuzeya koji je jučer proslavio rođendan. Iako se prošle godine razveo od 24 godine mlađe supruge Feyze Atkin, ako je suditi po fotografijama na Instagramu čini se da je par ostao u dobrim odnosima. Naime Feyze je podijelila fotografiju s rođendana na kojoj se nalaze ona Ozcan i njihov dvogodišnji sin.

View this post on Instagram

İyi ki varsın benim can oğlum..

A post shared by Feyza Aktan (@_feyzaaktan_) on

Na društvenim mrežama fotografije i snimke dv ogodišnjaka podjelio je ponosni otac Ozcan Denis, a ispod objave za kratko vrijeme počeli su se nizati brojni komentari njegovih fanova.

Podsjećamo, za razvod jedini Feyzin uslov bio je zajedničko starateljstvo nad njihovim sinom, što joj je i ispunjeno. Feyzi je pripala i luksuzna vila u istanbulskom kvartu Zekeriyaköy. I dok su turski mediji očekivali javni rat partnera, to se nije desilo. Na sud su došli zajedno, a nakon što su potpisali papire za razvod i izašli zajedno zagrljeni. Ozcan će također, pišu turski mediji, Feyzi doživotno mjesečno plaćati oko 3.500 maraka, a sinu alimentaciju oko 800 maraka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti