Nakon mjesec dana izolacije s bivšom suprugom, Bruce Willis konačno u zagrljaju supruge Emme

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B-py28VDrvV/

Kada je početkom aprila otputovao na svoj nekadašnji ranč u Idaho, koji dijeli s prvom suprugom Demi Moore, kako bi tamo proveo karantenu, Bruce Willis nije ni slutio što će mu se dogoditi. Kroz nekoliko dana na imanju nju se trebala pridružiti supruga Emma Heming i dvije male kćerkice, no to se nikada nije dogodilo.

Zbog nesretnog slučaja u parku kada je jedna od Emminih kćerkica u parku je pronašla korištenu iglu i pokušala se ubosti nakon čega je hitno završila na pretragama. Nova porodica Brucea Willisa ostala je u Los Angelesu, udaljena od njega gotovo 1500 kilometara jer su putovanja širom zemlje u tom trenutku već bila strogo zabranjena. Za to vrijeme Bruce se posvetio svojim starijim kćerima koje dijeli s Demi Moore i još jednom dokazao koliko je dobar prijatelj s bivšom suprugom.

View this post on Instagram

Family bonding 💚

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

No, sada, kada su mjere zaštite od koronavirusa malo popustile, na ranču im se napokon pridružila Emma s osmogodišnjom Mabel i petogodišnjom Evelyn. Čini se kako se ova velika porodica ujedinila baš na vrijeme kako bi zajedno proslavili Evelinin šesti rođendan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti