Maja Šuput emotivnom porukom suprugu čestitala prvu godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Pjevačica Maja Šuput prije tačno godinu u Istri sudbonosno “DA” izgovorila je tri godine mlađem ekonomisti Nenadu Tatarinovu, ne robujući tradicionalnim već samo i isključivo vlastitim pravilima. Svadbena torta je bila crna, a slavlje rezervirano isključivo za odrasle, bez rodbine i djece. Malo je falilo da se kraljica svadbi ne uda u vjenčanici, ali na kraju se ipak prepustila u ruke dugogodišnjeg prijatelja i stiliste Marka Grubnića, koji joj je dizajnirao raskošnu bijelu vjenčanicu.

Maja nije pozvala ni prevelik broj gostiju, već je najljepši dan provela sa 60 dragih ljudi, za koje je pripremila poseban “set za mahmurluk”. Većini je trebao, budući da je ovo bila jedna od najveselijih i najraskošnijih svadbi. Danas se prisjetila svog vjenčanja s Nenadom te emotivnom porukom na Ins5tagramu raznježila sve one koji je prate na ovoj društvenoj mreži.

– Hvala ti za bajku koja se dogodila prije tačno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje već 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio… Sretna ti prva godišnjica braka i kao što si mi jutros rekao: „Još sto pa opet“. Volim te – napisala je Maja.

Podsjećamo, nekoliko dana nakon što je postala gospođa Tatarinov, Maja je s nama podijela utiske s dva važna dana u svom životu.

– Mojim i suprugovim odlaskom prema Istri. U tom trenutku je već sve bilo odavno gotovo. Nismo imali šta više za raditi, jedino potrpati sve moguće haljine u auto i krenuti na put. Mi smo se vjenčali u stanciji Meneghetti, kod mjesta Bale. To je jedan prekrasan Relais Chateaux i jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj. Kada smo stigli, čekalo nas je već nekoliko prijatelja, koji su došli dan ranije. Pregledali smo je li sve uredu, te odveli naše prijatelje na večeru u jednu obližnju konobu. Plan nam je bio da u miru jedemo, malo se družimo i lijepo naspavamo za sutrašnji dan, ali onda su ušli tamburaši i čula se harmonika, i sve je otišlo u drugom smjeru. Ozbiljno smo se raspojasali i plesali do jutra.

Više čitajte ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti