Zgodni Gianluca Vacchi, 52-godišnjak objavio je na Instagramu da čeka prvo dijete sa djevojkom Sharon Fonseca, a par je vijesti podelio u okviru kratkog snimka i to baš na Dan majki.

 – Danas je Dan Majki i naravno – prije svega su moje misli usmjerene na moju majku, ali moram da kažem kada sam u životu razmišljao o potencijalnoj majci za svog sina, ta žena je u mojoj glavi imala sve karakteristike koje Sharon ima. Sretan sam što mogu da vam kažem da Sharon i ja čekamo bebu, a ona će biti tačno onakva majka kakvu sam oduvijek želio za svoje dijete – obratio se Gianluca svojim pratiocima, dok ga je ova 25-godišnja ljepotica držala za ruku i glavu naslonjenu o rame.

 

Bogatstvo Gianluce procjenjuje se na 300 miliona dolara, mada mnogi tvrde da je reč i o 450 miliona. Potiče iz bogate italijanske porodice – njegov otac je bio vlasnik multinacionalne kompanije Industria Maccine Automatiche, a sam Gianluca je u istoj bio član uprave.

Inače, Sharon je rođena u Venecueli, ali se školovala u Miamiju. Pored modelinga, bavila se i glumom i novinarstvom, ali je svojevrsna Instagram senzacija – tamo je prati više od milion ljudi!

Par je u vezi nešto više od godinu, a uživaju u luksuznom životu, fensi garderobi i skupim putovanjima, a često objavljuju snimke na kojima zajedno đuskaju – a to je ono što je i proslavilo ovog Italijana.