Fanovi u šoku nakon što se Madonna podvrgnula plastičnoj operaciji: Ništa gore od ovoga nismo vidjeli

Piše: Redakcija

Američka pjevačica i “kraljica popa” Madonna (61) je objavila fotografiju svoje pozadine na društvenoj mreži Instagram i šokirala svoje pratitelje. Naime, ona je objavila dvije fotografije, jednu sprijeda u crnom, čipkastom bodiju i drugu od pozadi samo u providnom donjem vešu.

Ono što se može vidjeti na fotografiji u vešu jeste da je njena pozadina dosta veća nego ranije i da je neobičnog oblika, a ispod te objave je napisala:

– Konačno ću krenuti na terapiju. Skakala bih gore-dole od sreće da mogu nakon osam mjeseci bolova. Poželite mi sreću – napisala je Madona. Ova objava pokrenula je lavinu komentara, jer su je obožavatelji još prošle godine optužili da je ugradila implantate.

“Ovo su najgori implantati za guzu koje sam ikada video”, “Stavili su ti previše”, “Šta je ovo? Zastrašujuće”, “Plaši me tvoja guza”, “Ništa gore od ovoga nismo vidjeli”, “Ona prava Madonna je davno nestala”, bili su samo neki od komentara njenih pratitelja na Instagramu.

Podsjetimo,  Madonna je nedavno objavila bizaran video snimak na Instagramu u kojem govori da se nedavno testirala na COVID-19 i otkrila da u sebi ima antitijela Corona virusa. U video snimku je najavila da će da se provoza gradom kako bi “udahnula duboko i zarazila se COVIDOM-19”, jer ona već “ima antitijela”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti