Balašević se zbog kćerke istetovirao i obrijao glavu kad je bila nepokretna i na rubu života

Piše: Redakcija

Đorđe Balašević nikada nije krio da mu je jedan od najtežih perioda u životu bio onaj kada je njegova kćerka Jelena 1999. godine doživjela tešku saobraćajnu nesreću. Jelena Beba Balašević tada je mjesecima bila nepokretna i na rubu života.

Kako bi usrećio nasljednicu koja se tada borila za život, Balašević je odlučio da uradi nešto čemu se do tada protivio – da se istetovira.

Đorđe s kćerkom Jelenom
Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

– Nisam tip koji se tetovira. Ali kad je Jelena doživjela tešku saobraćajnu nesreću, vodila se velika borba za njen život. Sve je bilo protiv nas i činilo se da ona više nikad neće stati na noge. Tada smo joj obećali da će svako od nas učiniti nešto što bi ona voljela, a što mi inače nikako ne bismo uradili, ispričao je pjevač u intervjuu za hrvatski list Vijesnik.

– Mama joj je rekla da će letjeti preko okeana iako se boji letenja. Ja sam pristao da obrijem glavu i uradim tetovažu. Naša kćerka je to poželjela i znali smo da će joj to pomoći – rekao je Đole. Balašević i njegova supruga Olivera, inače, osim Jelene imaju i sina Aleksu i kćerku Jovanu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti