Kraljevska porodica u strahu: Tokom života u palači Meghan Markle vodila tajni dnevnik

Piše: Redakcija

AFP

Ovo ljeto bit će posebno interesantno, jer će svjetlo dana ugledati najiščekivanija knjiga godine „Finding Freedom“, a u kojoj će biti ispričana njihova strana priče. Naravno, riječ je o princu Harryju i Meghan Markle i njihovoj verziji situacije koja se događala u kraljevskoj porodice, a uoči izlaska javnost je saznala još neke zanimljivosti. Knjiga „Finding Freedom“ otkrit će javnosti još nepoznate detalje iz zajedničkog života Meghan Markle i princa Harryja, no hoće li postignutim učinkom na kraju biti zadovoljna američka glumica, znat će se tek kada knjiga stigne na police svjetskih knjižara.

AFP

U medijima sve češće možemo pročitati kako je Meghan, tokom svog života u Londonu pisala svoj dnevnik, a mnogi strahuju kako bi dijelovi istog mogli u još jednoj knjizi otkriti sve što se događalo od trenutka kada je američka glumica postala članicom britanske kraljevske porodice. Dobro je poznato da je Meghan Markle elokventna i da dobro piše, a na fakultetu je na prvoj godini studirala engleski jezik i književnost. Izdavanjem vlastitih memoara, koje bi sama napisala, Meghan bi napokon imala apsolutno sve pod kontrolom.

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti