Otkrivena tajna 23 godine nakon njene smrti: Saznalo se za još jednu vezu princeze Diane

Piše: Redakcija

Kao što je to odavno poznato, princeza Diana, zbog veze s bogatašem Dodijem Al Fayedom razvela se od supruga, princa Charlesa, te je to bila jedna od najvećih drama 90ih godina prošlog stoljeća. Sada, 23 godine od njene smrti saznalo se za još jednu vezu koju je imala, ali za razliku od one s Dodijem ova nije bila ljubavna. Naime, kako prenose strani mediji to je bio muzičar grupe Queen, Freddie Mercury. Kako je to otkrila glumica Chloe Rocos u intervjuu za Vanity Fair, Freddie i Diana uživali su ispijanju šampanjca i ismijavanju sapunica koje su zajedno gledali prije nego bi krenuli skupa noću obilaziti gay barove u Londonu.

Chloe su u to vrijeme ponekad znala družiti s njima pa se prisjetila kako je izgledalo neobično prijateljstvo Lady Di i Freddiea.

– Poslijepodne bi Freddie, njegovi prijatelji i princeza često znali provoditi vrijeme gledajući na televiziji sapunicu ‘Golden Girls’, ali uz stišani zvuk. Oni bi umjesto glumaca improvizirali svoje poprilično zločeste dijaloge, pijuckajući usput šampanjac. Tako bi se zabavljali sve do u noć, kada bi izašli skupa u gay barove.

Pročitajte još