Monica Belluci: Život u strahu

Piše: Redakcija

Foto: AFPMonica Bellucci ove godine proslavit će 56. rođendan, ali je i dalje definitivno u vrhu liste najljepših žena na svijetu. Italijanska glumica sa stalnom adresom u Parizu za vrijeme pandemije sklonila se na na obalu Baskije na sjeveru Španije sa svojim dvjema ljubavima, kćerkama Devom (15) i Leonie (9), koje je dobila u braku s bivšim suprugom Vincentom Casselom. U Baskiji se stacionirala, ne zbog ljepote mjesta nego zbog mogućnosti da se kćerke viđaju s ocem koji tamo provodi većinu godine. Kada su je intervjuirali nedavno za jedan francuski magazin, upitali su je za mišljenje o pandemiji. 

– Velika tuga. Mislim na svoju zemlju, Italiju, koja je najviše pogođena u Evropi. Neizostavno, svi živimo u strahu, a istovremeno imam potpuno povjerenje u medicinu, uvjerena sam da ćemo pronaći lijek, a zatim i vakcinu. Kako je rekao Eduardo De Filippo, napuljski autor i glumac, “noć mora proći”. Ta će noć, vjerovatno, biti duga i pokušavajuća, ali nužno će dovesti do nečeg novog. Zabrinuta sam najviše za svoje roditelje koji imaju 83 i 77 godina i mislim mnogo o njima – kazala je Monica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti