Pierce Brosnan: Ni pandemija Corona virusa nije spriječila proslavu rođendana

Piše: Redakcija

Pierce Brosnan zajedno sa suprugom Keely Shaye Smith uživa na njihovom omiljenom ljetovalištu, Havajima. Par je upravo tamo proslavio glumčev 67. rođendan, a svim prolaznicima na plaži, iako su zajedno gotovo dvije decenije, pokazali su da nema ni mrvicu sumnje da li se vole, da li ima strasti među njima, da li je njihova ljubav pobedila vrijeme.

U njihovu ljubav ne treba sumnjati jer se Pierce i Keely, što više vrijeme odmiče, sve više vole. Tako su ih na Havajima uslikali dok se ljube. Brosnan i njegova supruga često odlaze na Havaje, a ni aktuelna svetska zdravstvena kriza izazvana pandemijom Corona virusa nije ih omela da na ovom egzotičnom ljetovalištu proslave njegov rođendan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti