Megan Fox ostavila supruga Briana Austina Greena

Piše: Redakcija

Ono što se u medijima nagađalo posljednjih nekoliko sedmica, pokazalo se tačnim. Nakon deset godina braka rastaje se zvjezdani par Megan Fox i Brian Austin Green. Upravo je slavni glumac u ponedjeljak potvrdio cijelu priču za javnost, rekavši kako je odluku o razvodu donijela njegova supruga nakon što su neko vrijeme proveli odvojeni.

View this post on Instagram

super cool car photo shoot

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

– Imao sam ružan san o tome da se moja supruga, koja je tri sedmice bila odsutna zbog snimanja novog projekta, vratila kući i rekla da želi razvod. Svoj tužan san prepričao sam Megan, no ona je tvrdila da je sve to samo ružan san i da je sve u redu. No kada se Megan vratila sa snimanja, nije bila baš svoja. Bila je hladna i vidjelo se da se nešto događa. Dao sam joj neko vrijeme, misleći kako je sve to zbog puta i promjene okoline – kazao je Brian, pa nastavio:

View this post on Instagram

NYT Outtakes 📸

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

– Rekla je da se vratila kao potpuno druga osoba, da je na snimanju shvatila kako joj sloboda godi i kako bi željela prekinuti sve. Bio sam ljut i šokiran, no pokušao sam ostati pribran jer nije ona kriva što su joj se pojavili ti osjećaji. Na koncu, ipak je bila potpuno iskrena sa mnom.

View this post on Instagram

on my way to ancient aliens interview 👽 💜

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Supružnici koji su se vjenčali 2010. godine, a prohodali šest godina ranije, dogovorili su se da će si dati prostora i vremena da razmisle o svemu. Najviše zbog svoja tri sina. Neko vrijeme živjeli su na dvije adrese i jednako viđali djecu, a ponekad smo ih zajedno mogli snimiti u kupovini kućnih potrepština. Brian je nosio vjenčani prsten, dok se on na Megan nije mogao vidjeti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti