Premijerka Novog Zelanda usred potresa u programu uživo: Pogledajte reakciju

Piše: Redakcija

Novozelandsku premijerku Jacindu Ardern jučer je potres magnitude 5,9 koji je pogodio područje kod Wellingtona, glavnog grada Novog Zelanda, zatekao u direktnom uključenju u televizijski program.

Kada je shvatila šta se događa, Ardern je prekinula razgovor s voditeljem emisije Ryanom Bridgeom „AM Show“ i smireno rekla: „Čini se da imamo potres ovdje, Ryane. Prilično dobro trese, vidite stvari koje se tresu iza mene“.

Staložena Ardern je nakon potresa koji je potrajao oko 15 sekundi s osimjehom kazala da je sve u redu i da mogu nastaviti s razgovorom. Na pitanje voditelja osjeća li se sigurno, odgovorila je potvrdno.

Inače, Novi Zeland leži na seizmički aktivnom Vatrenom prstenu, pojasu vulkana koji se proteže na više od 40.000 kilometara i okružuje Tihi ocean pa su stanovnici naviknuti su na česte potrese.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti