Jedina koju je Melanija smatrala prijetnjom: Zbog sina iz predhodnog braka nije se udala za Donalda Trumpa

Piše: Redakcija

AFP

Malo je poznato da se sadašnji američki predsjednik, Donald Tramp na početku svoje veze s Melanijom paralelno viđao s još jednom poznatom djevojkom i, štaviše, želeo da je oženi. Manekenka koju je Trump želio osvojiti bila je Kara Young, a nakon dugo vremena to mu je pošlo za rukom 1997. godine.

Par je proveo dvije godine u sretnoj vezi, a dugo se pisalo da je ona jedina, iako je bio s mnogima, koju je Donald želio da oženi nakon razvoda od Marle Mapes. Njihova ljubavna priča navodno je bila i te kako ozbiljna, ali je Kara odbijala da se obaveže i pristane na nešto više jer je imala sina iz prethodnog braka.

Ipak, ono što ovu ljubav čini još interesantnijom jeste to što se odvijala paralelno s početkom Trampove veze sa slovenačkom manekenkom Melanijom Knavs. Naime, Donald je ljepoticu jugoslovenskog porijekla upoznao 1998. godine, a s njom se navodno viđao dok je još bio s Karom. Tako su dvije ljepotice postale velike rivalke. Prije dvije godine, u knjizi „Bijela kuća Tramp: Mijenjajući pravila igre” opisan je jedan incident iz privatnog života današnjeg predsednika SAD-a u kojem su glavne zvijezde upravo Melanija i Kara. Naime, Melanija je jednom prilikom na putu ka Donaldovom stanu u čuvenoj Trampovoj zgradi u New Yorku videla kako iz nje izlazi upravo Kara, koja je tada bila bivša djevojka njenog dragog. Melanija je navodno toliko pobjesnela da je odmah raskinula s Trampom.

No, Donald je bio impresioniran Melanijim karakterom, pa se potrudio da izgladi stvari, zbog čega su se pomirili sedam dana kasnije. Prije izvjesnog vremena u medijima se pojavila priča da iako Donald nikad nije bio primjer vijernog supruga, Kara je bila jedina koju je Melanija doživljavala kao pretnju. Ipak, Donaldu i Kari su se putevi razišli, pa se ona još dva puta vjenčala, dok je on uplovio u mirnu luku s Melanijom, kojoj se 2005. godine zakleo na večnu ljubav.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti