Pet mjeseci od tragedije porodici tragično preminulog Kobea Bryanta osmijeh se vraća na lice

Piše: Redakcija

Nakon skoro pet mjeseci od tragične smrti NBA legende Kobea Bryanta, stvari u njegovoj porodici polako se vraćaju na mjesto. Ožalošćena Vanessa Bryant ostala je sama s troje djece, nakon što je u helikopterskoj nesreći kakva se ne pamti, preminuo njen voljeni suprug i 13-godišnja kćer Gianna. Iako obavijene tugom, Vanessa i njene kćerke morale su nekako nastaviti svoj život bez tate, sestre, supruga i kćeri.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/

U ovu porodicu male stvari vraćaju polako osmijeh na lice, a jedna od takvih bili su prvi službeni koraci 11-mjesečne Capri, najmlađeg djeteta slavnog košarkaša. Malena nasljednica najslađa je briga mame Vanesse, a malo prije nego će napuniti godinu dana, kada joj porodica priprema veliku zabavu, pokazala je koliko je napredna. Video u kojem se vidi kako je prohodala nekoliko metara između tete i mame, objavljen je na Instagramu, a u vrlo kratkom periodu pogledalo ga je čak šest miliona ljudi.

https://www.instagram.com/p/CAmITBeAkFO/?utm_source=ig_embed

– Uspjela je sama napraviti nekoliko koraka od mame do tete Sophie. Ponosna sam – napisala je Vanessa.

https://www.instagram.com/p/B_08hEoDqR6/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti