Fanovi poručili Bradu Pittu: Ošišaj se!

Piše: Redakcija

AFP

Brada Pitta fotografi su nedavno uhvatili u blizini njegovog doma u Malibuu. A čini se kako je na slavnom oskarovcu karantina učinila svoje, što smo mogli zaključiti po njegovoj kosi koja je inače uvijek besprijekorno sređena. Ovoga puta, Brad nije bio počešljan, a čini se kako mu pod hitno treba šišanje, jer mu kosa izgleda poprilično ispucano. Nadamo se kako uvijek besprijekorno sređenom 56-godišnjaku ovo nije novi look, već samo onaj kućni, a vjerujemo kako ćemo ga brzo vidjeti u starom izdanju s plavim pramenovima.

https://www.instagram.com/p/CAtoN4AHRr0/

Brad je uhvaćen u društvu još jednog poznatog frajera, a radi se o basistu legendarne skupine Red Hot Chili Peppers, slavnom Michaelu Peteru Balzaryju, poznatijem pod nadimkom Flea. Dečki su se divili muzičarevom motoru, a Flea je standarno furao svoj stil po kojem nikada ne biste rekli da se radi o jednom od najpoznatijih muzičara svijeta. Ne znaju svi kako su dečki dugogodišnji prijatelji te se često druže, a osim u motorima, uživaju i u šopingu dizajnerskog namještaja. Također, dijele i zajedničkog duhovnog iscjelitelja Sata Harija Khalsa. 

https://www.instagram.com/p/CAtRPQNgPaw/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti