Bivša Ronaldova djevojka plijeni pažnju na ulicama New Yorka

Piše: Redakcija

AFP

Bivša djevojka jednog od najpoznatijih fudbalera svijeta, Irina Shayk, uvijek je u središtu pažnje bez obzira je li na crvenom tepihu ili casual obučena u šetnji sa svojom preslatkom kćerkicom Leom de Seine koju je dobila iz veze s holivudskim zavodnikom, glumcem Bradleyjem Cooperom. Atraktivna brineta prošetala se New Yorkom gdje godinama živi, a fotografi su je ponovno pratili u stopu.

Zanosna 34-godišnjakinja uputila se u posjetu bivšem partneru s kojim je i nakon prekida ostala u prijateljskim odnosima, a za tu se priliku odlučila za cool outfit koji laska njenoj fantastičnoj figuri. U crvenoj mini haljini i kratkoj crno-bijeloj jaknici s logom legendarnih Rolling Stonesa brenda Chrome Hearts, lijepa je Ruskinja bila mamac za poglede.

Ovaj efektni look začinila je još jednom efektnim detaljem – čizmama s potpisom Dr. Martens koje Irina često nosi. Čizme koje su bile na cijeni u doba grunge manije 90ih, sada su ponovno hit, a popularizirale su ih i poznate ljepotice poput sestara Gigi i Belle, Hadid, Hailey Bieber, Kendall Jenner… Minijaturna torbica i sunčane naočale bili su više nego odličan dodatak ovom cool looku manekenke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti