Kylie Minogue proslavila 52. rođendan

Piše: Redakcija

Kylie Minogue jučer je proslavila 52. rođendan, a većinu je provela s mikrofonom u ruci. Osim što joj je njen 46-godišnji dečko Paul Solomons poklonio njen portret, pjevačici su na vrata u Londonu cijeli dan stizali dostavljači i prijatelji s cvijećem i paketima.

Kyliein portret naslikao je David Downton, a Paul Solomons stavio je fotografiju slike na svoj Instagram. Pjevačici je autorica Kathy Lette donijela tortu i zbog karantene je samo ostavila ispred vrata. Drugi prijatelji Kylie su donijeli šampanjac i balone.

Sama pjevačica povodom vlastitog rođendana objavila je na Instagramu nekoliko fotografija iz djetinjstva.

View this post on Instagram

#tbt 🤍

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

– Hvala vam svima za rođendanske čestitke. Moja je želja svima vam poslati puno ljubavi. Pogotovo mojoj porodici, tvoja ljubav i dobrota svaki me dan uzdiže. Ljubavnici, pazite jedni druge.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti