Slijepi operni pjevač i misteriozna žena: Svi se pitaju gdje je 25 godina mlađa supruga

Piše: Redakcija

Operni pjevač Andrea Bocelli nalazi se na spisku poznatih koji su bolovali od Corona virusa, a sada su ga paparazzi po prvi put uslikali u javnosti nakon što ga je prebolio. No, nije zato privukao pažnju na sebe, već je to učinila njegova misteriozna pratnja s kojom je hodao ruku pod ruku dok je na sebi imao samo peškir kojim se prekrio. Dama je na sebi imala gornji dio kupaćeg kostima i kratke hlačice pa je očito bilo da su se negdje kupali. Mnogi su se odmah zapitali gdje mu je supruga, 25 godina mlađa Veronica s kojim je nedavno proslavio petu godišnjicu braka. Sumnjamo da joj nešto radi iza leđa, ali su se svi počeli raspitivati ko je ova zgodna djevojka s njim.

Foto: Instagram

– Žena, djeca i ja preboljeli smo Corona virus. Hvatala me groznica, ali u praksi imao sam virus bez simptoma – rekao je. Andrea je bio u bolnici Cisanello u Pisi kako bi donirao krvnu plazmu za istraživanje o Corona virusu. Sa suprugom Veronicom dobio je 8-godišnju kćerkicu Virginiu, a iz desetogodišnjeg prvog braka s Enricom dobio je dva sina, 22-godišnjeg Mattea i 25-godišnjeg Amosa.

Više o njegovom životu čitajte ovdje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti