Beckhamovi u strahu: Izgradnja podzemnog tunela u slučaju opasnosti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/ByNcRW9hOfW/

Dok ostatak svijeta razmišlja o pandemiji Corona virusa i danku koji ona uzima, Beckhamovi imaju velike planove za svoje imanje u Cotswoldu. Dizajnerica Victoria Beckham i njen suprug, David Beckham duže vrijeme se ne mogu riješiti straha od provalnika koji ih proganja još otkako su provalnici nekoliko puta pokušali provaliti u njihovu kuću. Par se tada odlučio na rigorozan potez koji je njihove komšije ostavio zbunjenima.

Prema pisanju portala The Sun Beckhamovi su posjed odlučili ograditi bodljikavom žicom kako bi spriječili lopove u njihovom naumu i sačuvali imovinu, a sada su otišli korak dalje. Prema tvrdnjama novina Express koje su se dokopale nacrta Beckhamovog imanja, slavni par planira izgraditi podzemni tunel koji će voditi iz njihove devetosobne nekretnine direktno u garažu, garantirajući time siguran prolaz cijeloj porodici u slučaju opasnosti.

Beckhamovi su navodno od mjesnog odbora zatražili i sigurnosnu kućicu za zaštitare kako bi u svakom trenutku njihovo osam miliona dolara vrijedno imanje bilo maksimalno zaštićeno. Novi nacrt nekretnine uključuje i izgradnju podruma ispod postojeće garaže do koje će voditi tajni tunel, a služit će za pohranu vina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti