Golišavim fotografijama pokazala koliko je ponosna na svoju novu figuru

Piše: Redakcija

AFP

Nakon rođenja sina Santiaga, kojeg je na svijet donijela u 45. godini života, Eva Longoria posvetila se majčinskim obvezama, ali i tome da svoju liniju dovede u red. Naporni treninzi, poseban program prehrane i učestala aktivnost za malenim i živahnim Santiagom, urodili su plodom. Svojom novom, istesanom figurom, poznata holivudska brineta hvali se putem društvenih mreža kada god joj se ukaže prilika za to.

View this post on Instagram

Saturday Smiles 🥰

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Sunčane i sve toplije dane u Los Angelesu glumica provodi u svojoj vili uz bazen te uživa u prijevremenim ljetnim radostima sa svojim nasljednikom. Posljednjom fotografijom u smeđem jednodijelnom kostimu Longoria je zapalila Instagram. Pokazala je svoje vitke noge bez celulita i zategnutu liniju.

View this post on Instagram

Anyone else miss wearing dresses?? 👗

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti