Rande Gerber i Cindy Crawford proslavili 22. godišnjicu braka

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtOp1LNh56K/

Nekadašnja svjetski poznata manekenka Cindy Crawford proslavila je 22. godišnjicu braka s partnerom Randeom Gerberom s kojim dijeli dvoje djece.

– Sretna nam godišnjica. Prije tačno 22 godine otišli smo s grupom prijatelja na Bahame i rekli sudbonosno ‘da’ jedno drugom. Volim te i volim život koji zajedno živimo! – poručila je zgodna Amerikanka svom voljenom čovjeku putem Instagram objave na kojoj je dala mali uvid u svoj poseban dan tog davnog juna.

Na fotografiji ona i Rande jedno drugoga hrane svadbenom tortom koje je dekorirana ružinim crvenim laticama. Ništa manje romantičan na godišnjicu nije bio ni poznati biznismen koji je također ‘iskopao’ staru fotografiju te napisao:

– Prije 22. godine obavezao sam se zajedno letjeti s tobom Cindy, od tada te nisam napustio na tom letu. Sretna godišnjica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti