Jessica Alba plesnim pokretima oduševila je milione pratitelja na popularnoj aplikaciji za mlade

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Glumica Jessica Alba u karanteni je poput mnogih posegnula za novim načinima zabave. Višak slobodnog vremena odlučila je provesti kreativno na novoj društvenoj mreži za mlade Tik Tok, koja je svojim sadržajem već zaludila milione pretplatnika širom svijeta. Ova aplikacija koja se sastoji od kreativnih video snimaka nova je omiljena razonoda 39-godišnje Albe. Zgodna glumica već je objavila desetak svojih snimaka koji su naišli na pohvalu obožavatelja i javnosti.

@jessicaalba

#whatspoppin #fyp #momanddad

♬ original sound – perri.kiely

Alba je pokazala svoje plesno umijeće na razne muzičke podloge. Brzo je u svoje videe uključila i voljenog supruga Casha Warrena s kojim dijeli troje djece, no filmski producent nije toliko oduševljen pokazivanjem pred očima cijeloga svijeta. U plesu često učestvuiju i njena dječica a to možete vidjeti u snimcima u nastavku.

@jessicaalba

#motherdaughter #rockinrobin #fyp

♬ original sound –

@jessicaalba

backyard beach day 😛 w my Honorcita #twinningitup in 👙♻️ @aerie ❤️#aeriebeachday #aeriereal #aeriepartner

♬ Real Vibes – MONIX

@jessicaalba

🙁🙂😛😚 #dancinginmyjammies #fyp

♬ original sound – paradiisedd

@jessicaalba

When you get Cringy at the end … wait for it

♬ Over it Chinese New Year Remix by JohhnyG – kingvader

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti