Božo Vrećo o majci: Od nje učim dok sam živ

Piše: Redakcija

Božo Vrećo jedan od najpopularnijih izvođača sevdalnike, osim po nevjerovatnim vokalnim sposobnostima, poznat je i po svom orginalnom imidžu. Tako je ovaj popularni pjevač podijelio sa svim obožavateljima na društvenim mrežama crno-bijelu fotografiju za koju je kazao da je kao iz svjetski poznatog magazina Vogue, a ispod objave napisao je i emotivan status posvećen upravo majci:

– Od nje učim dok sam živ, al znate što svaki put iznova, kako ostati svoj i biti dobar i prema sebi i prema drugima. Te dvije lekcije su suština na koju me svaki put podsjeti moja majčica,tu je, u naručju, elegantni oboje kao iz Vogue-a, sredili smo se za nas, za veličanje ljubavi kojoj sve dugujemo i svaki minut i sekund nam je skupa dragocjen.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti