Bali-beg: Jednom fotografijom zaludio žene

Piše: Redakcija

Turski glumac Burak Ozcivit postao je jedan od omiljenih glumaca u Regionu nakon velike popularnosti koju je doživjela serija “Sulejman Veličanstveni” u kojoj se proslavio ulogom Bali bega. Ubrzo su usljedile brojne uloge, a njegova popularnost je rasla svakim danom. Iako su mnoge miljenice poznatog glumca navikle na njegov prepoznatljiv imidž, Burak je odlučio napraviti male izmjene na svome licu što je pokazao i posljednjim fotografijama koje je objavio na Instagramu.

Naime, glumac je odlučio skratiti pustiti svoje crne brkove, i nije se dao omesti u šetnji koju je prekidala kiša, što možemo vidjeti na njegovoj kosi i dukserici. Novi imidž poznatog glumca naišao je velo oduševljenje što se može vidjeti po brojnim pozitivnim komentarima i lajkovima. Ipak, bilo je i onih dama koje smatraju da novi imidž baš i ne pristaje slavnom glumcu. Bilo kako bilo, sami prosudite! Njegova suprufa Fahrije nije propustila priliku da da doznanja svim ženama da je on ipak zauzet muškarac što je potvrdila stikerom srca.

View this post on Instagram

Mon amour.. 💙🌟

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti