Margot Robbie službeno je najzaposlenija glumica u Hollywoodu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BHKzjhmhO0L/

Glumica Margot Robbie u svijet Hollywooda probila se ulogom zgodne Naomi u filmu ‘Vuk s Wall Streeta’ uz neponovljivog Leonarda Di Caprija. No, ova atraktivna Australka glumom se bavila i mnogo prija toga. Profesionalno je u svijet glume ušetala kad je glumila u dva filma I.C.U. i Vigilante, oba je režirao Aaron Aash. Tada još nije imala agenta, ali je zadivila reditelja pa je dobila ulogu. Njen put do Hollywooda bio je ekspresan i impresivan. U svega pet godina snimila je nevjerojatnih 19 filmskih projekata u kojima je do izražaja došao njen talent i profesionalnost.

AFP

Time je službeno osigurala titulu najzaposlenije glumice u Hollywoodu. Prema analizi PartyCasina, 29-godišnjakinja je odglumila u čak 15 projekata, dok su joj dvije uloge pripale kao kraće sporedne, a na jednom filmu je radila i kao producentica. Tu je i uloga u jednom kratkometražnom filmu.

View this post on Instagram

🍉

A post shared by @ margotrobbie on

Kada se sve to zbroji, Robbie je žena s najviše ponuđenih uloga u Hollywoodu u proteklih pet godina. Time je iza sebe ostavila mnogo iskusnije i starije kolegice, poput sunarodnjakinje Nicole Kidman i Amerikanke Natalie Portman koje su zauzele drugo odnosno treće mjesto na ovoj listi.

Pročitajte još