Cristiano Ronaldo kao Aladin iz čarobne lampe

Piše: Redakcija

Cristana Rondala magazin Forbes jučer je svečano objavio da je slavni Portugalac ušao u društvo milijardera i on je prvi fudbaler kojem je uspjelo ovako nešto. Ronaldo je također treći aktivni sportista koji je došao do ove cifre. Prethodno su milijardu tokom karijere dostigli čuveni bokser Floyd Mayweather i Tiger Woods. Cristiani je već godinama među najplaćenijim fudbalerima svijeta. Pored plate (u Juventusu zarađuje 30 miliona eura godišnje) ogroman novac zarađuje u poslovima van terena i uspio je preći magičnu cifru od milijarde dolara. S obzirom na to kako igra sa 35 godina i da je još uvijek itekako poželjan među sponzorima, nema dileme da će se u narednim godinama ova cifra još više i podebljati.

View this post on Instagram

Approved ? 🤔

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

No to nije sve za danas, naime njegova djeca, blizanci Eva i Mateo slave drugi rođendan, i Cristiano je podijelio simpatičnu fotografiju na svom Instagram profilu, gdje možemo vidjeti da je tematska zabava i da su obučeni u  različite likove, dok se Ronaldo odlučio za kostim Aladina iz čarobne lampe. Ispod fotografije je čestitao rođendan svojoj djeci i napisao da je ponosni otac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti