10 stvari iz “Pedeset Nijansi Sive” koje apsolutno nemaju smisla

Piše: Redakcija

Iako je knjiga “Pedeset nijansi sive” veoma čitana, neke stvari u njoj su zaista čudne. Časopis “Cosmopolitan” sastavio je listu nekoliko stvari koje nemaju nikakve logike. Evo šta su napisali.

1. Anastasiji nije bitan Christianov novac, ali…
… svejedno je velikodušno prihvatila auto, skupi mobitel i laptop od njega.
2. Ona doživljava vrhunac tačno onda kad joj on to kaže
Kako da ne.
3. Ona može doživjeti vrhunac stimulacijom bradavica
Niko nije tako dobar. Niko!
4. Christianova spremačica čisti i “crvenu sobu boli”
Baš nas zanima koliko mu to dodatno naplaćuje.
5. Christian zapošljava samo plavuše
Kad bi Christian bio biznismen u pravom svijetu, radni stol bio bi mu zatrpan sudskim tužbama zbog takve diskriminacije.
6. Oni sebi šalju mailove
Baš nas zanima šta bi mislila o dečku kojeg si nedavno upoznala i koji s tobom želi komunicirati isključivo preko mailova.
7. Anastasia je opsjednuta namještajem
I time koliko ljudi stane na njega. Svaki put kad ga opisuje, iznese brojku po slobodnoj procjeni, kao da bez tog podatka čitatelji ne bi mogli živjeti.
8. Gray prati Anastasiju preko signala njenog mobitela
Baš nas zanima što bi mislila i o dečku, kojeg nazoveš iz kluba, nakon čašica previše, a on se nakon 15 minuta stvori u istome, bez da si mu rekla gdje si. Potpuno normalno, zar ne?
9. Anastasijin mamurluk liječi čaša vode
Nakon noći provedene uz bocu tekile, Anastasija se budi sretna i vesela te čak pojede i cijeli doručak i to sve zbog 1 čaše vode, koju je popila na zapovijed dotičnog prije spavanja. Nema veze što bi sve ostale žene bile sretne što su se uopće probudile jutro poslije.
10. On se ne želi vezati, ali…
…upoznaje njenu mamu, jer to se radi sa svim ženama s kojima želiš imati samo seksualni odnos, pogotovo u tako ranoj fazi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti