Sanela Prašović-Gadžo na novoj dužnosti

Piše: Redakcija

Zastupnica Saveza za bolju budućnost BiH i potpredsjednica Kluba te stranke u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, nekadašnja poznata novinarka, urednica i voditeljica Sanela Prašović-Gadžo ima novi politički angažman, potvrdila je na svojim Facebook i Instagram profilima.

– S radošću, ali i potpuno svjesna odgovornosti i obaveza, preuzela sam dužnost Generalnog sekretara SBB BiH. Otkako sam zakoračila u politiku, svaki moj potez je borba za bolje. Bolji život, bolju budućnost, bolju državu. Politika je način da pomognemo da građani BiH bolje žive. Ukoliko nije tako, pogrešno je. Politika mora imati svoj pravac i ideju u koju vjerujemo. Moramo se iskreno boriti za istinu, pravdu, bolje zdravstvo, bolje obrazovanje, bolji privredni ambijent. Moramo biti odlučni moramo biti hrabri. I ne smijemo se sakriti i šutjeti. Moramo biti glasni. Vidljivi. Prisutni. Jasni – napisala je Prašović-Gadžo uz zahvalnost i poruku građanima, kolegama i prijateljima da “ono što radimo danas je izgradnja onoga što će BiH biti sutra”.

 

View this post on Instagram

S radoscu ali i potpuno svjesna odgovornosti i obaveza, preuzela sam duznost generalnog sekretara SBB BiH. Otkako sam zakoracila u politiku, svaki moj potez je borba za bolje. Bolji zivot, bolju buducnost, bolju drzavu. Politika je nacin da pomognemo da gradjani BiH bolje zive. Ukoliko nije tako, pogresno je. Politika mora imati svoj pravac i ideju u koju vjerujemo. Moramo se iskreno boriti za istinu, pravdu, bolje zdravstvo, bolje obrazovanje, bolji privredni ambijent. Moramo biti odlucni i moramo biti hrabri. I ne smijemo se sakriti i sutjeti. Moramo biti glasni. Vidljivi. Prisutni. Jasni. Dragi clanovi SBB BiH, dragi gradjani, prijatelji, ono sto radimo danas je izgradnja onoga sto ce BiH biti sutra. Hvala vam sto ste uz mene i idemo dalje. Naprijed. Uvijek naprijed🍀

A post shared by Sanela Prašović G (@sanelaprasovic) on

Pročitajte još