NovostiPlava krv

Liza Minnelli negira da pomaže princu Harryju i Meghan Markle u LA-u

Nakon objave da je princu Harryju i Meghan markle pomogla kako bi nastavili svoj život u Los Angelesu, Liza Minnelli negirala je da i pomaže. Zvijezda je negirala bilo kakvu vezu s parom i rekla da ih nije upoznala.

– Iako im želim dobro, nikad nisam srela princa Harryja i Meghan. Svaka tvrdnja o suprotnom je potpuna izmišljotina – kazala je za The Sun.

U novinama je pisao da su joj Harry i Meghanini prijatelji rekli: „Liza nam je pomogla, jer je bila bliska s Dianom i pružila joj je podršku“.

Minnelli je bila prijateljica Harryjeve majke princeze Diane, a prvi su se put sreli u backstageu na jednom od njenih koncerata. Minnelli je prethodno rekla o svom prijateljstvu: “Imala sam sreću što sam princezu Di smatrala prijateljem. Prvi put sam se s njom upoznao kad je došla u bekstejdž nakon koncerta koji sam održala u Londonu. Tada bismo naletjeli jedno na drugo na premijerama ili događajima na kojima bi ona bila počasni gost. Kasnije smo stupile u kontakt i pile čaj. Moj je instinkt bio da je zaštitim. O svemu smo razgovarali pod suncem. Obožavala je muziku.”

View this post on Instagram

Лайза Минелли — американская актриса и певица. Лауреат премий «Оскар» и «Грэмми», двух «Золотых глобусов» и двух «Тони».? Родилась 12 марта 1946 года, принадлежит к знаменитому артистическому семейству. Её мать — знаменитая актриса и певица Джуди Гарленд, тётки по материнской стороне выступали в группе «The Gumm Sisters», а отец, Винсент Миннелли, был известным режиссёром итальянского происхождения. Первый раз на экранах Лайза появилась в трёхлетнем возрасте в финальной сцене фильма 1949 года «Старым добрым летом», в главных ролях в котором снимались её мать. ♥️ #lizaminelli #beautyicons #history #cinema #theatre #style #actress #singer #oscar #grammys #goldenglobes #tony #inspiration #instagood #makeuptutorial #makeuphistory #eyes #lashes #eyemakeup #makeuplover #makeupartist

A post shared by VICTORIA TAGAYEVA ????? (@victoriatagayeva) on

Pratite nas na društvenim mrežama