Branko Đurić Đuro objavio slike s porodicom nekad i sad

Piše: Redakcija

Jedan od najboljih glumaca u regionu i zasigurno, najveći komičar koji aktivno nastupa na našim prostorima, Branko Đurić Đuro, za vrijeme pandemije Corona virusa vrijeme je provodio s kćerkama, s kojima je redevno dijelio fotografije i snimke na društvenim mrežama.

No, ovoga puta popularni Đuro podijelio je dvije fotografije koje su nastale s 12 godina razlike. Na fotografijama se nalaze glumac i njegove kćerke Zala i Ela.

View this post on Instagram

sve najbolje moja mala velika djevojcica @_ela_djuric_

A post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro) on

Podsjećamo, za svoj veliki uspjeh, Đuro često ističe da su zaslužne i njegove supruge. On je svojevremeno bio u braku sa Nevenom Đurić sa kojom ima sina Filipa.

Kada je i definitivno promjenio adresu stanovanja i preselio se u Ljubljanu gdje živi posljednjih 20 godina, Đuro je upoznao Tanju Ribič sa kojom se vjenčao 1999. godine, a zajedno imaju dvije kćerke, Zalu i Elu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti