Slađa Allegro za drugi rođendan kćerkice Mile: Ti spajaš neospojivo, ti mamiš osmijehe i onom ko je tužan

Piše: Redakcija

Pjevačica Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Allegro, ima mnogo razloga za sreću. Nakon što se dva puta suočila s neuspješnom trudnoćom, Slađa i njen suprug Zoran 2018. godine su dobili prekrasnu djevojčicu. Dali su joj kratko ime, ono koje je, kaže nam, ponosna mama, najbolje opisuje – Mila. Djevojčica je ovog 14. juna proslavila drugi rođendan, koji su mama i tata obilježili s mnogo ukusa pripremljenom zabavom. Kako bi svoju sreću zbog rođendana kćerkice podjelila i sa drugima, Slađa je objavila fotografiju svoje kćerkice Mile i ispod dodala emotivan status:

View this post on Instagram

Dudo, trazila sam sliku koja te najvise opisuje, ne mogu da se odlucim okacila bih dvesta al bi pomislili da sam šenula od ranog jutra.Ovde ima sve, i mašna i duda i tvoje nestvarno lepe oči😊. Fali osmeh, ali ne fali sto bi naš kumic rekao u starnom životu.Ne fali ja se nadam nista bas.Ti sve imaš, i osmeh i emocije kakve nisam srela da ima dete tvog uzrasta.Kaze tvoj tata veliki Zoka Dragaš, da se samo moli da ti ostane taj čaroban duh, jer ga u ovo ludo vreme svi po malo izgubimo.Ti spajaš neospojivo, ti mamiš osmehe i onom ko je tužan, ti nateraš da zaigra i onaj ko nikada igrao nije, ti lečiš one kojima si kažu najbolja terapija.Sa tobom je sve nestvarno.Imam privilegiju i cast da budem tvom ocu supruga a tebi Dudo majka.Majka koja ti želi zdravlja i osmeha, koja je tu i bice sve dok diše, da te digne ako kreneš pasti, da te pogura ako zastaneš, da ti se nasmeje uvek kad ti je to potrebno, da ti pruži zagrljaj i sigurnost jer tu je dom uvek i zauvek. Srecan rodjendan ružo moja mirisna 🌹

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

– Dudo, tražila sam sliku koja te najviše opisuje, ne mogu da se odlučim okačila bih dvjesta al’ bi pomislili da sam šenula od ranog jutra. Ovdje ima sve, i mašna i duda i tvoje nestvarno lijepe oči. Fali osmijeh, ali ne fali što bi naš kumić rekao u starnom životu. Ne fali ja se nadam ništa baš. Ti sve imaš, i osmijeh i emocije kakve nisam srela da ima dijete tvog uzrasta. Kaže tvoj tata veliki Zoka Dragaš, da se samo moli da ti ostane taj čaroban duh, jer ga u ovo ludo vrijeme svi po malo izgubimo. Ti spajaš neospojivo, ti mamiš osmijehe i onom ko je tužan, ti nateraš da zaigra i onaj ko nikada igrao nije, ti liječiš one kojima si kažu najbolja terapija. Sa tobom je sve nestvarno. Imam privilegiju i čast da budem tvom ocu supruga a tebi Dudo majka. Majka koja ti želi zdravlja i osmijeha, koja je tu i biće sve dok diše, da te digne ako kreneš pasti, da te pogura ako zastaneš, da ti se nasmije uvijek kad ti je to potrebno, da ti pruži zagrljaj i sigurnost jer tu je dom uvijek i zauvijek. Sretan rođendan ružo moja mirisna.

Podsjećamo, od rođenja mezimice pa sve do danas, Slađa uživa u svim trenucima majčinstva, kockice života, ponavlja radosno, tek sada su složene i ovo je period u kojem joj je svaki dan ispunjen srećom. U posljednjem intervjuu za naš magazin Slađa je govorila šta je za nju najljepša strana majčinstva i kako danas počinje i završava njen dan.

– Malo biće je od trena rođenja postalo centar mog svijeta. Ne postoji ništa što je ispred nje. Svaki trenutak mog življenja je njoj posvećen. Ona je najljepši razlog zbog kojeg sam svakog trena nasmijana. Naše malo carstvo pobjeđuje sve prepreke. Majčinstvo je ozbiljan i veoma odgovaoran posao, ali uživam u tome.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti