U 56. godini izgleda kao momak

Piše: Redakcija

Američki glumac Ian Ziring proslavio se ulogom mladog i šarmantnog Stevea Sandersa u kultnoj seriji “Beverly Hills 90210” uz koju su odrastali tinejdžeri širom svijeta. Upravo je danas 56-godišnji Ian ostao isti, plava kosa, na licu gotovo nema nijednu boru, a nema problema ni sa viškom kilograma, čemu se mnogi dive i pitaju se kako je to uspjelo. Jedna od njih je američka reality zvijezda Caren koja je ugostila Iana u svom programu, a jedna od tema bila je njegov mladolik izgled.

– Ne mogu da vjerujem da imaš 56 godina, izgledaš fantastično – udijelila mu je kompliment.

– Hvala ti dušo. Kada si mlad možeš da se pohvališ, imaš kožu sa kojom si rodio, a kada si stariji imaš onakvu kožu kakvu zaslužuješ – izjavio je Ian.

Ian se prije godinu razveo od Erin Kristine Ludwig i to nakon devet godina braka, jer nisu uspjeli da prebrode probleme koji su ih snašli.

U braku su bili od 2010. godine, a zajedno su dobili dvije kćerke. Ian je bio u braku sa Nickyi Ziring od 1997. do 2002. godine, koja je nakon razvoda zadržala njegovo prezime.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti