Izdržao sarajevski bajpas, Gegić nastavlja borbu s rakom

Piše: Redakcija

-Sarajevski (bosanski) višemjesečni prinudni bajpas (most života) je izdržao i nije prouzročio teže corona – posljedice po moje zdravlje. Danas sam primio duplu dozu imunoterapije i moja borba sa rakom je uspješno nastavljena – objavio je na svom Facebook profilu Šemsudin Gegić, naš reditelj s adresom u Milanu koji se u maju, nakon što je tri mjeseca bio blokiran u Sarajevu, uspio vratiti u Italiju. Tamo je 2018. godine otišao na liječenje raka pluća i limfnih žlijezda, a u februaru se zatekao u Sarajevu na promociji knjige, gdje je neplanirao morao i ostati zbog blokade granica zbog proglašenja pandemije Covid-19.

-Hvala svima koji su pomogli da dođe do nastavka mog liječenja i sve vrijeme bili uz mene i moju porodicu! Odavde iz Ospedale San Raffaele Milano, želim mom bratu Redžepu uspješan postoperativni oporavak u Kantonalnoj bolnici Goražde! Svima vama koji ovo čitate želim sve najbolje – poručio je reditelj.

Sem: IZDRŽAO "SARAJEVSKI BAJPAS" * …

Gepostet von Šemsudin Gegić am Freitag, 19. Juni 2020

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti