Avdija Vršajević pozitivan na Corona virus

Piše: Redakcija

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Avdija Vršajević pozitivan je na Corona virus. Istu vijest potvrdo je i fudbaler na svom Instagram profilu.

– Obavijest za prijatelje i simpatizere. Želim da se oglasim s ciljem zaustavljanja dezinformacija o trenutnoj situaciji vezano za COVID-19.
Situacija je takva da sam u izolaciji, zbog pozitivnog testa na COVID-19.
Sve je pod kontrolom, bez javljanja intenzivnijih simptoma, te se nadam brzom oporavku, kako bih bio uz svoju porodicu i svoj tim.
Želim da iskažem punu podršku za svoj tim, te da kažem da mi je žao što nisam uz njih, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nastupajuće utakmice.
Smatram da je bitno da naglasim i to da su moja supruga i sin, negativni na COVID-19, te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije.
Ne smatrajte tuđe živote i privatnost izvorom zarade.
Hvala vam na razumijevanju i podršci.
A najbolja podrška jeste da neistinu ne predstavljate istinom.
Vidimo se uskoro, uz Božiju pomoć.❤

View this post on Instagram

Obavijest za prijatelje i simpatizere Želim da se oglasim s ciljem zaustavljanja dezinformacija o trenutnoj situaciji vezano za COVID-19. Situacija je takva da sam u izolaciji, zbog pozitivnog testa na COVID-19. Sve je pod kontrolom, bez javljanja intenzivnijih simptoma, te se nadam brzom oporavku, kako bih bio uz svoju porodicu i svoj tim. Želim da iskažem punu podršku za svoj tim, te da kažem da mi je žao što nisam uz njih, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nastupajuće utakmice. Smatram da je bitno da naglasim i to da su moja supruga i sin, negativni na COVID-19, te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Ne smatrajte tuđe živote i privatnost izvorom zarade. Hvala vam na razumijevanju i podršci. A najbolja podrška jeste da neistinu ne predstavljate istinom. Vidimo se uskoro, uz Božiju pomoć.❤

A post shared by Vrsajevic Avdija (@vrsajevic_avdija) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti