Trudnički stomak u prvom planu: Zvijezda serije „Game of Thrones“ konačno potvrdila nagađanja

Piše: Redakcija

AFP

Nakon što su prošloga ljeta na jugu Francuske po drugi put izrekli sudbonosno ‘da’, Sophie Turner i Joe Jonas uskoro će postati roditelji, a kratki predah od izolacije uzrokovane pandemijom Corona virusa ove sedmice su odlučili iskoristiti za šetnju poznatom avenijom Melrose u Los Angelesu.

Glasine o trudnoći, koje su se pojavile početkom februarado sada  nikada nisu javno potvrdili, no svoj rastući trudnički stomak više ne može niti ne želi skrivati.

U sivim trudničkim helankama, bijeloj majici, Givenchyjevom kariranom sakou i bijelim tenisicama s potpisom brenda Vagabond 24- godišnja glumica u društvu supruga prošetala je ulicama Los Angelesa, a nedavno su sudjelovali i u protestima za prava afroameričke zajednice u organizaciji pokreta Black Lives Matter.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti