Nadolazeći događaji: Nedjelja je dan za zabavu

Piše: Lejla Bejdic

Kada se spomene riječ “party”, svi pomislimo na petak ili subotu, te da su izlasci noćni. No, “Mucha Lucha” ekipa prelazi granice i razbija stereotipe u Sarajevu. Svi uzrasti su dobrodošli od 7 do 77

 

Nakon pandemije uzrokovane Corona virusom, mnogi su u potrazi za zabavom i provodom kao u dobra stara vremena. Za takvo nešto u Sarajevu pobrinula se “Mucha Lucha” ekipa. Organizacijom muzičkih evenata bave se već 10 godina, a iza njih je blistava prošlost i zadovoljna publika. Na svojim zabavama ugostili su mnoge lokalne, ali i internacionalne DJ-eve, te rap umjetnike.

– Ovogodišnju priču počinjemo otvaranjem ljetne sezone u sasvim novom stilu. Naš tradicionalni SUNDAY ALL DAY neće biti jedina stvar koja će krasiti Sarajevo tokom ljetnih događaja. Već punih 10 godina vam pričamo priču i nemamo plan sada prestati. Želimo s vama podijeliti još mnogo sretnih trenuta, dobre muzike i zajedničkih druženja – objašnjava Benjamin Delalić, DJ i event menadžer.

Navikli smo da se događaji održavaju u zatvorenom prostoru, no ekipa “Mucha Luche” svu pozitivnu energiju odlučila je prenijeti vani, na otvoreno. Sve zabave se održavaju nedjeljom i to je ono što ove događaje čini posebnim.

– Kada se spomene party, svi pomislimo na petak ili subotu, te noćne izlaske. No, tu naša ekipa prelazi granice i razbija stereotipe u gradu. Nedjelja služi za odmor i ne trebamo je provesti kući na fotelji. Zašto se ne bismo odmorili i uživali vani, na Suncu, svi zajedno uz muziku i druženje – kroz osmijeh govori Benjamin.

Uz fenomenalnu hranu, koja je postala nezaobilazna na ovim događajima, lokalni DJ-evi se brinu za užarenu atmosferu i đuskanje, te ne dopuštaju da u bilo kojem trenutku osjetite da vam nije mjesto tu, i da biste trebali krenuti kući. No, pošto je nedjelja i naredni dan je radni, rastajete se, ali nakratno i već planirate outfite i zovete društvo jer znate šta vas čeka za sedam dana. Benjamin nam je kazao još neke specifikacije za nadolazeće događaje.

– Kad je riječ o godinama, ‘’Mucha Lucha’’ nema ograničenje. Svi uzrasti su dobrodošli od 7 do 77. Bitno nam je druženje i pozitivna energija, koju ćemo zajedno isplesati na našim nedjeljnim događajima. Mislili smo i na vaše kućne ljubimce pa smo “Muchu” učinili “pet friendly”, jer ne želimo da se vaši kućni prijatelji osjećaju zapostavljeno dok se vi zabavljate – poručuje Benjamin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti