Zbog problema s alkoholom tukla je roditelje, ali i muškarca za kojeg se udaje

Piše: Redakcija

FOTO:INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bfjwfudh1_W/

O glumici Heather Locklear nekadašnjoj zvijezdi serije “Merlose Place”, u posljednjih nekoliko godina se pisalo kako ima problema s alkoholom, ali i burnom privatnom životu. Kako se čini slava je ipak uzela danak, te da nije ostala imuna na sve što joj je slava i popularnost donijela.

View this post on Instagram

Thankful for you

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Ipak, čini se kako su loši dani iza nje, jer je glumica nedavno viđena s velikim, dijamantnim prstenom na ruci koji je potaknuo glasine kako se zaručila sa svojom srednjoškolskom ljubavi Chrisom Heisserom. Službene potvrde još uvijek nema, a glumica i njen vršnjak nekoliko su puta prekidali zbog njenih problema i burne naravi.

Naime, kad bi bila alkoholizirana, Heather je bila nasilna prema njemu, a posljednji incident zabilježen je u martu 2018. godine kada je nasrnula na njega u zajedničkom domu. Glumicin brat tada je pozvao policiju, a glumica im je počela prijetiti kako će im nauditi oružjem koje drži u kući. Srećom, nikakvo oružje nije pronađeno. Heisser je i tada ostao uz nju, a čini se kako glumica dobro napreduje. Ako su šuškanja istinita, Heather će ovo biti treći brak.

Posljednjih godina, bila je na nekoliko odvikavanja, prisilnih hospitalizacija, pa čak i privedena. Fizički je napadala i svoje roditelje te prijetila samoubistvom te se činilo kako će to biti još jedna holivudska priča s ružnim završetkom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti