Nicole Kidman užurbano priprema intimnu proslavu 14. godišnjice braka

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bv-jgmTluAz/

Prije nego je svijet zadesila pandemija Corona virusa, Nicole Kidman i Keith Urban bili su sinonim za jedan od najprisnijih holivudskih parova. Slavna glumica i njen partner svaku priliku koristi kako bi svijetu pokazali koliko se vole. Međutim, posljednjih nekoliko mjeseci radi zaštite od virusa nisu se pojavljivali u javnosti već su uživali u svoja četiri zida. Sada se i to promijenilo pa se par mogao vidjeti u kratkom izlasku u omiljeni restoran na Beverly Hillsu.

Ležerno obučeni, Nicole u traperice i omiljene starke, a Keith također u traper verziju cijelog stajlinga, kratko su svratili pokupiti naručenu hranu, a onda se ponovno uputili kući. Priprema je to za njihovu svečanu proslavu 14. godišnjice braka koju će provesti u svome domu okruženi porodicom i prijateljima.

Fatalni susret danas sretnih supružnika dogodio se 2005. godina, kada je tada 38-godišnja Nicole Kidman na gala večeri, na kojoj se u Los Angelesu odavala počast Australcima, susrela se s Keithom Urbanom.

– Bili smo samo dvoje usamljenih ljudi koji su se upoznali u trenutku u kojem su mogli progovoriti o svemu i napokon se otvoriti. Bili smo pomalo preplašeni, ali i hrabri. Silno sam željela novog muškarca s kojim ću moći dijeliti svoj život, a još više sam željela djecu. Bila sam otvorena za sve i spremna na promjene – rekla je jednom prilikom Nicole.

View this post on Instagram

❤️ #nicolekidman #keithurban

A post shared by Nicole (@hokulani_kidman) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti