Ecija proslavila 47., sve zadivila izgledom, a ima jednu želju

Piše: Redakcija

-Dobar dan, četrdeset sedma! A moja pokojna baka Marija bi sad rekla: “ Ćerce, sad si već u četrdeset osmoj!” Imam samo jednu želju, koju nije teško pogoditi. Želim da korona ode brzo i naglo kako je i došla! I to što prije – napisala je na svom Instagram profilu u povodu rođendana koji je jučer proslavila popularna hrvatska glumica Ecija Ojdanić koju smo imali prilike gledati u serijama „Larin izbor”, “Kud puklo da puklo”, “Zlatni dvori“,„Drugo ime ljubavi“…

Ujedno je fotografijom u kratkoj svilenoj haljini sve zadivila atraktivnim izgledom.

 

Ecija je aktivna na društvenim mrežama. Tako smo doznali i da je jedva je dočekala nedavno ublažavanje mjera donesenih usljed pandemije bolesti COVID-19.

Inače, u intervjuu za “Azru” početkom marta ove godine izjavila je kako joj je drago što ima simpatije i publike u BiH, a na pitanje koliko često, izuzev Sarajevo Film Festivala, ima priliku posjetiti našu zemlju, sarađivati s bh. rediteljima, pogledati neki od bh. filmova, odgovorila je uz osmijeh:

-Nisam imala mnogo prilike snimati filmove u drugim državama, ali mislim da za sve postoji pravo vrijeme i razlozi zbog čega se još nešto nije desilo. Na kraju, mlada sam, tek je život ispred mene.

Nadamo se da će se Ecijina želja da Corona ode brzo i naglo kako je i došla, zaista se što prije i ispuniti kako bi se životi svih vratili u normalu, pa i da bude prilike da hrvatka glumica snima i u BiH.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti