Nikola Rokvić slavi 35. rođendan: Supruga Bojana uputila emotivnu čestitku

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Popularni srbijanski pjevač i sin Marinka Rokvića, Nikola, danas proslavlja svoj 35. rođendan, a tom prilikom je na društvenim mrežama objavio porodičnu fotografiju na kojoj se nalazi on sa suprugom Bojanom i njihovo dvoje djece, kćerke Leone i sina Simeona.

– Hvala svima na divnim riječima i lijepim željama! Ljubav koju dobijam od vas daje mi snagu da budem bolji! Trakicu oko glave mi oprostite, danas je moj dan , valja se malo i glupirati… tek sam se rodio – stoji ispod njegove fotografije na Instagramu.

Na današnji dan posebno je emotivna supruga Bojana koja mu je čestitala rođendan na Instagramu romantičnom fotografijom sa plaže iz vremena prije Corona virusa.

– Tata želim ti još mnogo avantura koje ćemo pamtiti, a znam da ove koje dolaze će biti još bolje od onih koje smo prošli sami! Srećan rođendan! Volimo te – stoji u opisu fotografije koja je za kratko vrijeme dobila preko dvije hiljade lajkova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti