Georgina napokon pokazala zaručnički prsten koji je dobila od Ronalda

Piše: Redakcija

Zaručnica jednog od najboljih fudbalera svijeta Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, na društvenim mrežama se pohvalila ogromnim dijamantskim prstenom. Ovaj komad skupocenog nakita zasijao je na ruci Ronaldove zaručnice, te je ovo ujedno i prvi put da se njime pohvalila javnosti. Također, je postavila i interesantan opis koji je pratio ovu fotografiju objavljenu na njenom profilu.

– Velik je onaj koji ne gasi svjetlost drugih da bi zasijao.

Bivša balerina iako se više ne bavi igrom i plesom, fizičku aktivnost nadomješćuje napornim treninzima. Lepa Georgina često objavljuje slike iz teretane gdjee redovno vježba, a ponekad to čini i u udobnosti svog doma. Božanstvena figura u kupaćem kostimu rezultat je posvećenog rada na sebi, a često koristi priluku da pokaže svoje isklesano tijelo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti