Trudna Ilda Šaulić i pozitivna na Corona virus

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BykUfEYiXku/

Kćerka preminulog folk pjevača Šabana Šaulića, Ilda, oglasila se na svom Instagram profilu i s pratiocima podijelila dvije vijesti. Naime kazala je da je pozitivna na Corona virus, ali i da u njihov dom dolazi još jedna beba.

– Imam sa vama da podijelim dvije vijesti, jednu najljepsu i drugu ne tako dobru.  Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmjerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na COVID-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osjećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svjesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mjere, uključujući i samoizolaciju.  Hvala vam unaprijed na lijepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda – napisala je na Instagramu.

Kako prenosi srbijanski Telegraf, Ilda je tačno na rođendan brata Mihajla, 15. juna, saznala da je u drugom stanju i da će se kroz nekoiliko mjeseci ona i njen suprug drugi put ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi. Kako je kazao njihov izvor, Ilda je pozitivna na Corona virus, što je saznala nekoliko dana nakon što joj je ljekar potvrdio da je u drugom stanju.

View this post on Instagram

Family❤️

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

– Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna, kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala. Izolovala se odmah, a njen suprug i kćerka Ema negativni su na Coronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se osjeća, a gdje se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala spot, obavljala svakodnevne stvari… Važno je da se dobro osjeća, a sve drugo je manje bitno –kazao je izvor za Telegraf.rs.

Podsjećamo, Ilda i njen suprug Bojan, prije četri godine, tačnije 21. septembra, 2016. godine, postali su roditelji prvi put, kada se pjevačica porodila i na svijet donijela kćerku kojoj su dali ime Ema. Nakon prvog porođaja, Ilda je u više navrata isticala kako bi voljela da rodi još djece i njena kćerka dobije brata ili sestru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti