Kako su se na brod ljubavi ukrcali Johnny i Amber

Piše: Redakcija

Johnny Depp i Amber Heard su se prije nekoliko dana vjenčali na maloj privatnoj ceremoniji upriličenoj u njihovom domu. Američki “People” javlja da 50-godišnji glumac, zvijezda “Pirata s Kariba” i 28-godišnja zvijezda “Pineapple Express-a”, nakon intimne ceremonije u vlastitom domu u Los Angelesu, planiraju drugo svadbeno slavlje na glumčevom imanju na Bahamima. Kako su se Johnny i Amber ukrcali na brod ljubavi? Ovo je njihova ljubavna priča:

Malo ko je mogao predvidjeti da će brak biti među planovima Johnnyja i Amber 2011. godine, kada je glumac bio u dugogodišnjoj vezi s Vanessom Paradis, a njegova sadašnja supruga, koja je čak obznanila da je biseksualka, se zabavljala s fotografkinjom Tasyom van Ree.

Nekoliko mjeseci kasnije Amber i Tasya su se razišle, a Johnny i Vanessa u junu 2012. godine obznanili da je njihovoj vezi došao kraj. Johnny i Vanessa se nikad nisu vjenčali, a tokom 14-godišnje veze dobili su dvoje djece; kćerku Lily-Rose Melody Depp i sina Jacka Christophera Deppa III.

Johnnyju i Amber su se prvi put ukrstili putevi na setu filma “The Rum Diary” i počeli su se zabavljati krajem 2012. godine.

U januaru 2014. godine Amber je prvi put pokazala zaručnički prsten. U početku par je odlučio svoju vezu držati podalje od reflektora, te su se samo nekoliko puta zajedno pojavili na crvenom tepihu. Jedno od takvih pojavljivanja, gdje su zajedno viđeni bilo je u julu 2013. godine; Johnny se prvo sam pojavio na crvenom tepihu povodom premijere njegovog filma “Lone Ranger”, da bi mu se kasnije u Londonu pridružila Amber, s kojom je slavio na večeri nakon premijere.

Kako je 2014. godina odmicala, glasine o ozbiljnosti njihove veze su se počele širiti, naročito kada je Amber viđena kako na ruci nosi ogromni dijamantni prsten. Iste sedmice vijest da se njih dvoje planiraju vjenčati je postala zvanična. Fanovi para mogli su veoma brzo da vide i kako se Amber odlično slaže s glumčevom kćerkom 14-godišnjom Lily-Rose. Djevojke su dobro raspoložene uživale u ručku i šopingu.

I dok je Amber prvi put pokazala prsten na premijeri “3 Days To Kill”, Johnny je odlučio da pokaže blistavu zaruku u Beijingu.

-Činjenica da  nosim ženski prsten, vjerovatno znači ćorsokak – kazao je kada su ga ispitivali da li je istina da su se Amber i on zaručili.

Jedno vrijeme Johnny je nosi zaručnički prsten, budući da je bio prevelik njegovoj zaručnici.

Godinu prije nego što će postati muž i žena Johnny je prvi put otvorio dušu i u intervjuu kazao da je njegova draga sjajna djevojka.

– Oštra je kao britva. Slatka južna ljepotica. Veoma dobra za mene.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti