Chrissy Teigen nakon što je izvadila silikone iz grudi, pokazala figuru u kupaćem kostimu

Piše: Redakcija

Četveročlana porodica trenutno je na odmoru na luksuznoj jahti, a jedan detalj na ovoj ljetnoj fotografiji koja je osvanula na Instagramu mnogima je uzeo pažnju. Riječ je o grudima poznate mame i slavnog modela Chrissy Teigen.

View this post on Instagram

hey all you cool…

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

U zavodljivom kostimu leopard uzorka Chrissy Teigen pozirala je u društvu svoje kćerkice Lune i sina Milesa koje je dobila u braku s muzičarem Johnom Legendom.

View this post on Instagram

🐻🐻

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Naime, Chrissy je nedavno potvrdila da odlazi na zahvat uklanjanja silikona iz grudi koje je ugradila prije desetak godina, na početku svoje karijere modela. Neko vrijeme bila je zadovoljna svojim grudima, no danas joj, tvrde Teigen, samo smetaju.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Na iznenađenje mnogih, supruga slavnog muzičara, o ovoj temi govori sasvim otvoreno, a nedavno se našalila kako unatoč zahvatu i dalje ima grudi. To je sada odlučila i pokazati široj javnosti, pojavivši se u bikiniju koji je itekako naglasio sve njezine jače strane.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti