Madonnina kćerka: Ne odvaja se od cigareta, a ne skida ni dlake ispod pazuha

Piše: Redakcija

Foto: https://revistaquem.globo.com/QUEM-News/noticia/2019/06/lourdes-leon-filha-de-madonna-e-vista-fumando-cigarro-com-o-namorado-em-ny.html

Dvadesettrogodišnja Lourdes Maria Ciccone Leon kćerka je pop-kraljice Madonne i Carlosa Leona. Lourdes je i sama krenula muzičkim stopama poput slavne mame, a već neko vrijeme pokazuje kako je od nje naslijedila i dio buntovnog karaktera. Naime, Lourdes se često može vidjeti u noćnim izlascima, svoje je tijelo već ukrasila tetovažama, od cigareta se ne odvaja, a sada je pokazala i kako nije ažurna u brijanju pazuha. Iako ovo nije prvi put da je svijetu pokazala neobrijane pazuhe, mnogi su mislili kako je prestala s tom navikom, no čini se kako nije. Prvoj takvoj fotografiji svjedočili smo 2018. godine kada je pozirala sa slavnom mamom uoči proslave Nove godine, a tada ju je dio obožavatelja podržio, dok se drugi blago rečeno zgrozio.

Zatim je došao decembar 2019. godine kada je Lourdes učestvovala u simuliranoj orgiji na modnoj reviji u Miamiju pod nazivom “Love Different 2020”. U videu koji je snimljen u marketinške svrhe modnog branda Desigual 23-godišnja manekenka posve se obnažila na sceni i ljubila s drugom ženom te učestvovala u “orgijama” s ostalih trideset modela.

Manekenka je pokazala i neobrijane pazuhe dok je šetala pistom, prije nego je izvela provokativni suvremeni ples te se poljubila s manekenkom. I njena mama je poznata po brojnim provokacijama te erotskim istupima u javnosti, kako na crvenim tepisima, tako i na pozornici te u spotovima, pa se čini kako jabuka ne pada daleko od stabla. Lourdes je viđena prošle srijede u New Yorku na ručku s prijateljima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti