Odustala od glume: Meryem Uzerli ima novo zanimanje

Piše: Redakcija

Turska glumica Meryem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u mega popularnoj seriji „Sulejman veličanstveni“, iznenadila je obožavaoce svojom novom životnom odlukom. Naime, glumica trenutno s kćerkicom živi u Berlinu i riješila je da započne novi biznis.

View this post on Instagram

🌳 🍟 🧃 ☀️ 💕 🚲

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Glumica je, kako je to objavila na svom Instagram profilu, uplovila u preduzetničke vode, a riječ je o novoj radnji u samom centru ovog njemačkog grada. Uzerli je odlučila otvoriti prodavnicu zdravih slatkiša. Ona je objasnila da su svi proizvodi koji će se prodavati u njenoj radnji “Noš noš” veganski i istakla da jedva čeka da predstavi svojim kupcima zdravije verzije čokolade, bombona i džemova.

View this post on Instagram

10.july I m OPENING up my first NOSH NOSH Shop in berlin @noshnoshberlin #comingsoon 🎊😎🥰 it’s about tasty and healthy delicious pieces 🥜🍫🍧☕️🥤 this is just the start of a beautiful journey – first in berlin then hopefully all over the world ! Me and my friends created a place where we want you to feel Home 🏡 ❤️ and enjoy the highest quality of our delicious offers… Almonds / Nuts gluten-free vegan chocolate Milk chocolate Our amazing „spoon Kakao“ 😱🥰 🥄 Macarons Jams Two times world championship ice cream 🍨🥰 Olive oil Coffee Tea And many many more … visit us at NOSH NOSH Hackescher Markt @noshnoshberlin #food #healthy #gourmet #berlin #shop #hackeschermarkt #chocolate #icecream #jam #olives #oliveoil #nuts #kakao #highquality #noshnosh #noshnoshberlin #deliciouspieces 🥜

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

– Danas otvaram svoj prvi dućan „NOSH NOSH“ u Berlinu. Radi se o ukusnim i zdravim komadima. Ovo je tek početak prekrasnog putovanja. Prvi put u Berlinu, a onda, nadam se po cijelom svijetu. Ja i moji prijatelji stvorili smo mjesto na kojem želimo da se osjećate kao u domu i uživate u najviše kvalitetnih i ukusnih naših proizvoda – napisala je glumica ispod video snimka, a njeni obožavaoci čestitali su joj na ovom poslovnom poduhvatu i poželjeli mnogo sreće.

Pročitajte još