Nakon udaje Cameron Diaz odustala od glume, a sada ima novi način zarade

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bt4XKqIlmLQ/

Nakon udaje za Benjija Maddena, Cameron Diaz, na veliku žalost miliona obožavatelja širom svijeta, odlučila je zatvoriti jedno poglavlje svog života. Otišla je u glumačku penziju i posvetila se porodičnom životu, a sve je postalo potpuno krajem prošle godine, kada je par dobio i kćerku. Malena Raddix već je porasla, stoga je Cameron Diaz napokon uspjela ostvariti i svoj novi poslovni san. Zajedno s dugogodišnjom prijateljicom Katherine Power ušla je u vinski biznis, a dvije prijateljce, pod nazivom Avaline, na tržište su izbacile organska vina bez aditiva ili ikakvih životinjskih dodataka. Cameron i Katherine na taj su se potez odlučile nakon što su zaključile kako se na tržištu danas nalazi gomila raznih vina, no svi u sebi imaju nepoželjne sastojke.

– Sve počinje u vinogradu, sa zemljom, i sve zavisi o tome kako će se grožđe tretirati sve do trenutka kada postane vino. Ukoliko ne pijete vino s organski uzgojenim grožđem, zapravo pijete pesticide, a to zasigurno ne želite da bude u vašem organizmu – rekla je Cameron Diaz za InStyle.

Iako mnogi misle da je vino tek fermentirano grožđe, glumica rođena u Kaliforniji brzo je naučila kako omiljeno piće mnogih zapravo može biti napravljeno sa više od 70 različitih aditiva.

– Znate ono kada vam usne poprime ljubičastu boju od crvenog vina? E, pa to nije prirodno. To je boja nazvana Mega Purple. Ljudi jednostavno sami zaključe da je vino koje piju vegansko, no to nije tako. Većina njih se filtrira kroz bjelanjke ili riblji mjehur – rekla je Diaz i dodala kako većina vina nisu namijenjena veganima.

Upravo iz tog razloga prijateljice, koje su se upoznale preko Nicole Richie, odlučile su se proizvoditi isključivo organska vina. Kako bi napravile savršeno vino, namijenjeno veganima i napravljeno od organskog grožđa bez ikakvih nepotrebnih dodataka poput šećera, bojila i koncentrata, njih dvije proputovale su Europu i isprobavale vina i učile o njima.

View this post on Instagram

Introducing @avaline! 🌟 It all started two years ago on a beautiful Los Angeles afternoon in the backyard with @katherinepower. We realized that we knew the contents of everything that went onto and into our bodies—why not wine? Our journey to answer that question led us to create @avaline, a range of clean wines. I’ve always believed that the key to wellness is balance. ⚖️ Creating a clean wine that is full of natural goodness and free from dozens of unwanted and undisclosed extras helps me find that balance when I’m enjoying a glass of wine. It’s wine at its purest, created for those who embrace the pleasure of a whole life and a relaxed approach to wellbeing. 🍷✨ Link in bio. Cheers to that! CD #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

– Ovo nije neki projekt gdje mi ustupamo svoje lice ili ime za proizvod. Ovo je bilo itekako dugo putovanje oko svijeta kako bi pronašli najbolje vinare i isprobali vina kakva želimo proizvoditi, a koja su bila u skladu s našim zdravstvenim kriterijama. Doslovno smo ‘obijale’ vrata po Francuskoj, Španiji i Italiji.

Da bi dobili vino kakve žele, bile su potrebne čak dvije godine, a trenutno je u ponudi bijelo i rose vino. Kako bi odabrali snažno, ali opet žensko ime za svoj brend, Cameron Diaz i Katherine Power koristili su generator koji roditelji inače koriste kako bi osmislili imena svoje djece.

– Pronaći pravo ime trajalo je jako dugo i bilo je ludo. Postoje na stotine hiljada vina na svijetu, stoga je većina imena već bila zauzeta. Ispisali smo papire i papire dječjih imena i ovo je jedino koje se svidjelo objema.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti