Govor tijela pokazuje kakva ste žena

Piše: Redakcija

Većina žena smatra da je fizički izgled prvo što privuče muškarca. Međutim, već pri prvom susretu, po govoru vašeg tijela, osmijehu, glasu, pogledu, on može da vas pročita.

Samouvjerena žena

Većina muškaraca može brzo da uoči samouvjerenu ženu: čvrst stisak ruke prilikom rukovanja, direktan kontakt očima, jasan i ravnomjeran glas.

 Zadovoljna žena

Dama koja je zadovoljna svojim izgledom ima sjajno držanje i ne robuje modi. To je visoka žena na visokim potpeticama, žena malih grudi u pripijenoj majici i punačka žena u odjeći na horizontalne pruge, prenosi ljepotaizdravlje. Bez obzira na sve fizičke mane, volite svoje tijelo – bićete srećniji i zadovoljniji. A muškarci će vas sigurno primijetiti.

 Zaljubljena žena

Sve se može pročitati u pogledu koji žena upućuje muškarcu. Zaljubljena žena može da iskazuje divljenje prema njemu na različite načine, ali pogled sve otkriva. Takva žena neće mijenjati položaj tijela, niti će okretati glavu (bar, ne mnogo). S druge strane, žena koja je slobodna gledaće muškarce duže i prodornije, a tijelom će pratiti poglede.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti