U njenom životu nema kafe i alkohola: JLo u kupaćem od tek 69 dolara

Piše: Redakcija

Jennifer Lopez 24. jula slavi 51. rođendan, ali i dalje je u top formi na kojoj joj zavide i 20-godišnjakinje. Nije tajna da popularna pjevačica čvrsto, mišićavo i zgodno tijelo, ali i ljepotu lica održava brižljivim čuvanjem zdravlja, načinom ishrane i čestim vježbanjem.

Vidi se to i na posljednjim snimcima s njenog Instagrama.

“InStyle” piše da Lopez provodi većinu svoje izolacije od Corona virusa u Miamiju, uživajući u luksuznom dvorcu i bazenu. Magazin posebno ističe zanimljivim da je Lopez na Instagramu objavila svoju sliku u bazenu u jednodijelnom kupaćem kostimu Guess, što je marka koju ova zvijezda preferira cijelu ovu godinu. Interesantno je da ovaj kupaći košta tek 69 dolara, što je za superbogatu pjevačicu prava sitnica.

Inače, JLo je nepresušna tema kada su u pitanju godine i izgled te je uvijek interesantno saznati detalj više o tajni njenog dobrog izgleda. Ranije je za “InStyle” ispričala kako brine o sebi godinama i to se sada pokazuje.

-U mom životu nema kafe i alkohola i redovno spavam – kaže JLo.

Nakon rođenja blizanaca, neko je vrijeme bila veganka i tako skinula kilograme nakupljene u trudnoći. Danas pazi na unos proteina, jede piletinu i puretinu, a ujutro pije i shake koji je opskrbljuje energijom. Što se grickalica tiče, to su uvijek samo voće i povrće.

Pročitajte još